Bemutatkozás

Bemutatkozás

Sikeresen együtt, erdő szerte az Interforst-al !

 

Az Interforst Hungary Kft. 2005-ben alakult , a tulajdonosa, Eduard Pichler. Cégünk profilja kiterjed a teljes erdészeti, fakitermelési, fafeldolgozási ágazat szakcikkeire-gépekre, eszközökre, védőfelszerelésekre, kiegészítőkre. Az osztrák anyacégünk már több mint 30 éve sikeresen működik - ez a családi vállalkozás gondoskodik a partnerkapcsolatról, segíti a magyar céget. A siker titka talán abban rejlik, hogy a vásárlók jól érezzék magukat nálunk.

Egy jól felszerelt háttérraktár lehetővé teszi a gyors szállítást. A nagy mennyiségű beszerzés biztosítja a tisztességes piaci árat. A rendkívül motivált csapat mindig készen áll arra, hogy megértse az Önök igényeit, gondoskodik a szaktanácsadásról és a megrendelések gyors teljesítéséről.

 

Tájékoztató és innovatív

 

Az Interforst katalógus egy népszerű kézikönyv mindazok számára, akik aktívan dolgoznak az erdészeti ágazatokban. A termékek végig kísérik a fa életét az ültetéstől a feldolgozásig. Az ügyfelekkel folytatott folyamatos véleménycsere számos fejlesztést és új fejlesztésű termékek megjelenését teszik lehetővé. Használja ki a 24 órás vásárlás előnyeit, és informálódjon termékeinkről és újdonságainkról! Kellemes időtöltést  kívánunk Önnek a virtuális túrája során a weboldalunkon, és sok örömet a valós termékeinkkel, amelyeket Ön tőlünk  vásárolni fog.

 

A széles termékpaletta, és a jelenlét a nagyobb szakkiállításokon magával hozta az Európa szerte ismert Interforst vállalkozásokat.

 

Üzleteink:

INTERFORST Hungary Kft.
H-8900 Zalaegerszeg, Körmendi út 12.
Tel. +36 -93 -573 012,
Mobil: +36  30 684 1606, Mobil: +36 30 558 1036
E-mail: info@interforst.hu,  szakuzlet@interforst.hu

Web:www.interforst.hu

facebook : Interforst Erdészeti Szaküzlet

 



Interforst Hungary Kft. - Magyar